Xworker  Logistics 

 

 

 

 


    


 

Onze diensten

 

                 

 

 

 

Zeevracht

Zeevracht naar alle bestemmingen
Wij hebben een zeevrachtnetwerk over de hele wereld. Vanwege ons grote sterke netwerk bieden wij u dan ook de mogelijkheid om voor bijna elke bestemming ter wereld een transport op maat aan te vragen.

Op het gebied van zeevracht bieden wij u diverse diensten aan. Bij elke dienst zorgen wij ervoor dat deze snel en op professionele wijze wordt uitgevoerd. Hierbij hechten wij zeer veel waarde aan het bieden van een uitstekende persoonlijke service.

Zeevracht mogelijkheden

  • Haven tot haven
  • Haven tot deur
  • Deur tot haven
  • Deur tot deur

Full en less container load
Bij zeevracht is het mogelijk om zendingen te vervoeren per full container load en less container load.

Full container load
Voor grote en zware zendingen is full container load ofwel FCL zeer geschikt. Hierbij is een container enkel geladen met uw goederen. Bij full container load maakt het niet uit hoe vol de container is gevuld. U betaalt
voor een volledige container.

Less container load
Heeft u een iets minder grote zending en is er dus nog voldoende plaats over in de container? Dan is Less Container Load een ideale optie. Bij Less Container Load ofwel LCL zendingen worden uw goederen samen met andere zendingen in een container vervoerd. Er worden hierbij dan ook meerdere zendingen van verschillende bedrijven in één container geladen en vervoerd. De ruimte van de container wordt hierbij dan ook optimaal benut.

Luchtvracht

 

Snelheid, flexibiliteit en kennis vormen de sterke punten van onze luchtvrachtdivisie. We zijn er trots op dat we nog nooit een lading hebben afgewezen vanwege vorm, omvang, afmetingen of gewicht. Wij zijn creatief in het bedenken van oplossingen voor elk vervoersprobleem. Wij hebben goede connecties in de vervoersindustrie en gaan uiterst zorgvuldig met uw lading om. Welke vorm uw product ook is, wij vervoeren het voor u. Laat u verbazen!

Wegtransport

De transport specialisten van Xworker Logistics zorgen ervoor dat uw wegtransport projecten snel en efficiënt verlopen. Onze diensten wegtransport zijn nationale- internationale transport van volle wagenladingen FTL en deelladingen LTL, tot transport en container vervoer.

Nationale/internationale wegtransport


Voor wegtransport binnen Nederland is Xworker Logistics juiste keuze. Wij zijn gespecialiseerd in de vervoer van groupage zendingen, en beschikken over een grote distributienetwerk. Van losse pallets tot volle containers, wij zoeken voor u de meest efficiënte oplossing.

Onze sterke punten

  • Persoonlijk contact
  • Dagelijks afhandeling en levering
  • laden en lossen met of zonder laadklep
  • Koeriersdiensten
  • Opslag en distributie
  • Transport op maat

Ons team zorgt dat iedere zending snel en correct afgeleverd wordt. Hierbij gaan zij zeer zorgvuldig te werk.

 

Contact

Heeft u een vraag? Neemt dan via onderstaand formulier contact met ons op!

XWORKER LOGISTICS 
tel. 0232050848
sales@xworker.nl
finance@xworker.nl